İçeriğe geç

Fen Bilimlerini Sahibi Kim Öldürdü

Fen Bilimleri Dershanesi’ni kim öldürdü?

İddianame hazırlandı. Başlatılan soruşturmalar kapsamında çifte cinayetin şüphelisinin Tokatspor kulüp başkanı Ufuk Akçekaya olduğu belirlendi. İstanbul’da yakalanan Akçekaya gözaltına alınarak tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma tamamlandı ve iddianame hazırlandı.

Fen Bilimleri’nin sahibi neden öldü?

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki çiftliğinde bıçaklanarak öldürülen Fen Dershaneleri sahibi Eğitimci Nazmi Arıkan’ın şoförü Şerif Eker de saldırıda hayatını kaybetti.

Eğitimci Nazmi Arıkan neden öldü?

Telefonla ulaşamayan personel, araştırma yapmak için çiftlik evine girdiğinde Arıkan ve Eker’i kanlar içinde buldu. Ekipler geldiğinde ikilinin çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etti. Otopsi, Arıkan’da 12’si ölümcül olmak üzere 47 yara ve Eker’de 27’si ölümcül olmak üzere 66 yara olduğunu ortaya koydu.

Fen Bilimleri’nin sahibi kimdir?

Şirketimiz İstanbul-Beşiktaş’ta tek şube olarak faaliyetlerine devam etmiş olup, 1997 yılında kurucumuz, fen bilgisi ve fizik öğretmeni, makine mühendisi Sayın Nazmi ARIKAN tarafından devralınmış ve 1999 yılında Bakırköy’de, 2000 yılında Kadıköy’de yeni şubeler açılmıştır. 2002 yılında Kadıköy’de bir şube daha açılmıştır.

Nazmi Arıkan kaç yaşında öldü?

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde, Nazmi Arıkan’ın (69) çiftliğinde çalışan işçiler, 13 Temmuz 2022’de işyerlerine geldiklerinde bir süredir haber alamadıkları Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in (46) cansız bedenleriyle karşılaştı.

Nazmi Arıkan’ın katili kim?

Tutuklu sanık Ufuk Akçekaya (49), Yargıtay’daki davanın karar duruşmasına Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tarafların avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Ufuk Akçekaya öldü mü?

DHA’nın haberine göre, Ufuk Akçekaya, dün gece İzmir’in Buca ilçesine bağlı Kırıklar semtindeki 2 F No’lu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tek kişilik odasında ölü bulundu. Akçekaya’nın kendini asarak intihar ettiği belirlendi. Akçekaya’nın ayrıca intihar notu bıraktığı ortaya çıktı.

Ufuk Akçekaya kimdir?

Ufuk Akçekaya, özel okullarda ve dershanelerde kimya öğretmenliği yapan bir eğitimciydi. Özel dershanelerin kapanmasının ardından Kamp-ı Derya adında bir araştırma ve inceleme merkezi kurarak iş hayatına başladı.

Nazmi Arıkan’ın oğlu kimdir?

Duruşmada adı geçen Nazmı Arıkan’ın oğlu Kurtuluş Arıkan, “Babam 50 yıldır Türkiye’nin önde gelen eğitimcilerinden biridir. Çok iyi bilinen bir eğitimciydi. Bilimin kurucusudur. Hepsi.” Sadece internete girip adını yazmam gerekiyor.

İbrahim Arıkanı’nı kim öldürdü?

Çifte cinayetten gözaltına alınan şüphelinin Tokatspor kulüp başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. İlk incelemede Arıkan’ın vücudunda 62, Eker’in vücudunda ise 38 bıçak yarası tespit edildi.

Nazmi Arıkan ne öğretmeni?

Nazmi Arıkan, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Salur köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada aldıktan sonra Tokat Öğretmen Okulu’ndan mezun oldu ve sınıf öğretmeni oldu. Daha sonra Gazi Eğitim Enstitüsü’nde eğitim gördü ve fizik öğretmenliği diplomasını aldı.

Arıkan nereli?

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Salur köyünde doğan Arıkan, öğretmen olmak için Mimar Sinan Öğretmen Okulu’na gitti. Başarılı bir öğrenci olması, onun ortaokula gitmesinin yolunu açtı. Arıkan, lise öğretmeni olmak için Ankara Yüksek Öğretmen Okulu’nda okumaya seçildi.

Fen Bilimleri kurucusu neden öldü?

Fen Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker çiftlik evinde öldürülmüş halde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan Nazmi Arıkan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Fen Bilimleri’nin kaç şubesi var?

Bugün Bilim Bakanlığı’nın İstanbul’da ortaokullara öğrenci hazırlamak için 21 şubesi ve Türkiye genelinde 77 şubesi bulunmaktadır. Bu sloganın uygulanması başarılı bir gelenek ve eğitim ve öğretimin sürekli genişlemesiyle sonuçlanmıştır.

Fen bilimlerini kim kurdu?

İş hayatının büyük bir kısmını özel dershanelerde geçiren Fen Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan, üniversiteye hazırlık kursları ve ortaokul kurslarının yanı sıra 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren özel öğretim kursları, kişilik geliştirme kursları, Anadolu liseleri, fen liseleri, ortaokullar, … olmak üzere Türkiye genelinde 80 şubesi bulunan bir kurumdur.

İbrahim Arıkanı’nı kim öldürdü?

Çifte cinayetten gözaltına alınan şüphelinin Tokatspor kulüp başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. İlk incelemede Arıkan’ın vücudunda 62, Eker’in vücudunda ise 38 bıçak yarası tespit edildi.

Özel Fen Bilimleri Dershanesi kimin?

Fen Dershanesi 1997 yılında Nazmi Arıkan tarafından devralındı.

Nazmi Arıkan’ın oğlu kimdir?

Duruşmada adı geçen Nazmı Arıkan’ın oğlu Kurtuluş Arıkan, “Babam 50 yıldır Türkiye’nin önde gelen eğitimcilerinden biridir. Çok iyi bilinen bir eğitimciydi. Bilimin kurucusudur. Hepsi.” Sadece internete girip adını yazmam gerekiyor.

Fen bilimleri ne anlatıyor?

Fizik bilimi, doğa bilimleri veya doğal bilimler; insanın maddi çevresini kontrol etmek ve değiştirmek için geliştirdiği teknolojik bilgiyi kapsayan bir akademik disiplinler grubudur. Gözlem ve deneylere dayalı çalışmalarla elde edilen sistematik bilgidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir